کاهش تصادفات در جوانی جمعیت تأثیرگذار است

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان این که سوانح و حوادث هر ساله تعداد قابل توجهی از کودکان و آینده سازان کشور را قربانی می کند، گفت: کاهش تعداد کودکان قربانی در حوادث و سوانح می تواند در جوانی جمعیت نیز تاثیرگذار باشد.

خبرگزاری تسنیم، صابر جباری با اشاره به کاهش مرگ و میر کمتر از 5 ساله ها در کشور از 135 به 15 در هر هزار کودک از قبل از انقلاب تاکنون اظهار کرد: شاخص مرگ و میر نوزادان در قبل از انقلاب، 32 بوده که به 8.2 در هر هزار تولد زنده رسیده است. در تمام شاخص های مربوط به مرگ و میر کودکان در منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، وضعیت مطلوبی داریم.

وی ادامه داد: شایع ترین علت نوزادان در کشور سندروم تنفسی به علت نارسی نوزادان است. در بازه سنی یک تا 59 ماهگی، بیماری های عفونی، واگیر و انگلی در دهه های گذشته جان تعدادی از کودکان را می گرفت اما با توسعه خدمات و زیرساخت های سلامت، این بیماری ها تا حد زیادی محدود شده و متاسفانه سوانح و حوادث جاده ای هر ساله تعداد قابل توجهی از کودکان و آینده سازان کشور را قربانی می کند.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان این که در کنترل و کاهش حوادث و سوانح عوامل مختلفی از جمله پلیس، وضعیت جاده ها و خودروها و عامل انسانی دخیل هستند، گفت: در سوانح، بحث ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی از سوی والدین به کودکان اهمیت زیادی دارد.

هم اندیشی رادان و ظفرقندی برای کاهش تصادفات در کشور

به گفته جباری، کاهش تعداد کودکان قربانی در حوادث و سوانح می تواند در جوانی جمعیت نیز تاثیرگذار باشد چراکه نوزاد متولد شده و رشد یافته اما متاسفانه بر اثر حوادث و سوانح، کودکان را از دست می دهیم.

وی تاکید کرد: وقتی نوزادی متولد می شود تا پایان 5 سالگی، سلامت او حداقل 16 بار پایش و بررسی می شود و از امسال باتوجه به نقش بالای حوادث و سوانج در مرگ و میر کودکان، برنامه ای برای آموزش و بازآموزی احیای پایه کودک تهیه شده تا احیای کودکان در بیمارستان ها به خوبی انجام شود.

انتهای پیام/

نظرات

captcha